jueves, 23 de septiembre de 2010

Sorteos....

Cuándo El Botón Amarillo tenga tantas visitas como ella, prometo que haré sorteos también!
Para participar entra en http://chickawaii.blogspot.com/

lunes, 20 de septiembre de 2010

Menjar chic de dilluns!




Avui he inventat un plat nou que m'ha resultat boníssim!
"Risotto" de bolets i porros

Ingredients per a dues persones:

1 got d'arròs
3 dents d'all
150 g de bolets (xampinyons)
2 porros
200ml de nata
1 got de brou de pollastre
1 cullerada de parmesà ratllat

Per començar, heu de cuinar els porros, tallats a trossos, en el brou de pollastre, per 20 minuts.

Mentrestant, heu de sofregir els xampinyons amb els alls en oli d'oliva i sal i reservar-los quan canviïn de color.

Una vegada estiguin els porros cuits,  escorregueu-los, però reserveu el brou que es queda de la cocció.

Tot seguint, i aprofitant que el brou encara sigui calent, afegiu dos gots d'aigua al brou i utilitzeu-lo per cuinar l'arròs, amb una mica de sal (10-15 minuts de cocció).

Per una altra banda, heu de separar els porros que han quedat sencers dels que s'hagin desfet. Poseu els porros desfets en un recipient amb la nata i tritureu-los amb la liquadora.

Afegiu aquesta crema de nata i porros als xampinyons, i deixeu-los al foc per un minut més.

Per acabar, afegiu l'arròs a la crema de porros i xampinyons.

Aquest plat l'heu de menjar immediatament. Per decorar-lo, cal afegir-li una mica de parmesà ratllat i posar els porros sencers restants al costat del arròs.

La foto és meva i del resultat obtingut!