viernes, 6 de noviembre de 2009

Pasta amb salsa de pastanaga


cenouras indo pra feira!!!, upload feito originalmente por Gabriola costurinha/rose.

Hoy tenemos para comer...

Pasta Fresca amb bolets i salsa de pastanaga

4 pastanagues
1 ceba
1 borsa de pasta de bolets (Rana)
Mig got de soja texturada
1 cullerada de mantega
Oli d'oliva
1 llauna de tomàquets pelats en el seu suc
romaní

Passar las pastanagues tallades en quadradets i la llauna sencera de tomàquets a la batedora.
Fregir la ceba en mantega fins a que es quedi dorada i afegir la crema de pastanaga. Afegir el romaní, la soja i una mica d'oli i deixar que es cuine tot per uns 20 minuts a foc lent.

Bullir aigua i sal i cuinar la pasta amb bolets. Servir la pasta amb la salsa immediatament. Es pot afegir formatge parmesà, però no ho es necessari.

Bon profit!

No hay comentarios: