Hoy tenemos para comer...
Pasta Fresca amb bolets i salsa de pastanaga
4 pastanagues
1 ceba
1 borsa de pasta de bolets (Rana)
Mig got de soja texturada
1 cullerada de mantega
Oli d'oliva
1 llauna de tomàquets pelats en el seu suc
romaní
Passar las pastanagues tallades en quadradets i la llauna sencera de tomàquets a la batedora.
Fregir la ceba en mantega fins a que es quedi dorada i afegir la crema de pastanaga. Afegir el romaní, la soja i una mica d'oli i deixar que es cuine tot per uns 20 minuts a foc lent.
Bullir aigua i sal i cuinar la pasta amb bolets. Servir la pasta amb la salsa immediatament. Es pot afegir formatge parmesà, però no ho es necessari.
Bon profit!
viernes, 6 de noviembre de 2009
Pasta amb salsa de pastanaga
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario